Välj en sida

Städservice i Emmaboda och på Öland

Städservice i Emmaboda och på Öland

Du är måhända intresserad av och i behov av att få hjälp med städ i Emmaboda, på Öland eller i någon annan stad eller ort i närheten. Med vår hjälp blir det inte bara enkelt, utan det blir dessutom även billigt att få ändamålsenlig städhjälp. Vi ser till att du får det rent, fräscht och dammfritt, oavsett om det rör sig om din lägenhet, ditt hus eller ditt kontor. Genom vårt arbete, så har vi lärt oss att städa noggrant, samtidigt som vi har blivit mer effektiva i vårt arbete med att städa.

Hur går det till?

Hur går egentligen till att få hjälp av oss? Det är väldigt enkelt. Man kontaktar bara oss på Hagströms städservice AB. Vi sätter oss sedan ner och bestämmer hur din städning skall organiseras och sedermera genomföras. Om du har några speciella önskemål, så kan du framföra dem då. VI strävar efter att alla skall få den hjälp som de är i behov av, så önskemål prioriteras högt.

Vad hjälper vi till med?

Vi hjälper till med det allra mesta som har med städning och dylikt att göra. Man kan exempelvis nämna sedvanlig hemstädning, flyttstädning, byggstädning och kontorsstädning. Vi arbetar med stor kärlek och vi brinner för att våra kunder ska bli helt nöjda med resultatet av vår städning. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag, så är vi ett ypperligt val, när det kommer till städservice och städning.

RUT-avdraget en unik möjlighet

Alla privatpersoner kan självfallet använda sig av RUT-avdraget, när de tar hjälp av oss och vårt städbolag. RUT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger dig som privatperson möjlighet, att dra av en viss del av arbetskostnaden, när ett städbolag hjälper dig med städning. I sin nuvarande form, ger RUT-avdraget rätt till ett avdrag på 50 procent av arbetskostnaden. Vi kan berätta mera om RUT-avdraget, om du är intresserad. Hör av dig till oss på Hagströms städservice AB i så fall.

Hur vi arbetar

Hemstädning – är en städning som följer vårt genomtänkta protokoll, men vi är flexibla och lyssnar på vad du som kund önskar och är intresserad av att få gjort.

Flyttstädning – är en mer genomgående städning, som inkluderar kyl, frys, fönsterputsning med mera. Vi följer alltid vår checklista på 41 punkter för att er flytt ska gå så smidigt som möjligt.

Fönsterputsning – Vi utför fönsterputsning för privatpersoner, samt små- och stora företag.

Kontorsstädning – Vi erbjuder underhållsstädning av kontorslokaler, både för små och stora. Vi vill att du som företagare skall kunna fokusera på det du är bäst på, så tar vi hand om vården av dina lokaler.

Vi på Hagströms Städ strävar alltid efter att förbättra vår kundservice. Vi tar gärna emot synpunkter för att förbättra vårt arbete.

Kontakta oss – vi kommer med glädje!